Acest articol s-ar putea sa para a avea un ton feminist, dar numai pentru ca dezaprob barbatii, nu inseamna ca sunt de partea femeilor. As spune chiar ca dimpotriva. Insa prefer sa cad in dizgratia asta, decat sa scriu la persoana I si sa dau impresia de buricul pamantului. Majoritatea barbatilor au o parere prosta despre femei. Cei casatoriti sunt satui de cicalelile de-acasa si refuleaza in oricate amante le permite bugetul sau potenta, cei necasatoriti reguleaza tot ce apuca, in special pe ale celor casatoriti, pentru ca sunt „femei serioase” si ii scutesc de obligatii. Apoi, si unii si altii, spun ca femeile sunt curve. Sau, mai mult decat atat, ca nu mai sunt ce-au fost. Ca, din niste carti pe care le-au citit ei in tinerete, femeia trebuia sa fie altfel, „curata, calda, tandra si iubitoare” intr-atat incat sa ii faca sa se simta murdari in toata virilitatea lor aparent superioara. Cunosc barbati trecuti bine de prima tinerete carora nici prin cap nu le trece sa se orienteze catre femei de varsta lor, sau pe-acolo, din considerentul ca alea-s disperate sa se marite, plus ca, spun ei, duc in spate o suma de frustrari si deceptii care se vor rasfrange in mod negativ asupra comunicarii din cuplu. Asa ca isi trag cate o pitzipoanca blonda, studenta din provincie, de preferinta, pe care o expun prin toate restaurantele, pe post de trofeu. Fata mai are, desigur, 2-3 ca el, prin rotatie, dar pe el nu-l deranjeaza asta ca „deh, e tanara, trebuie sa-si traiasca viata”. In mod evident, comunicarea din cuplu atinge cote maxime, in toate pozitiile.
Dar am inceput invers, exista o categorie de barbati, intre 25 si 35 de ani care inca se simt datori vietii „sa mai copilareasca”, dar nu va treaca prin cap ca asta ar insemna, vreo secunda, sa se intalneasca cu femeile alea ” curate, calde, tandre si iubitoare” si sa le plimbe de manuta prin parc sau sa manance o prajitura la Capsa. Ei bine, nu. Ei mai copilaresc cu betii crunte, cu sex in grup, cu filme porno si, in general, cu orice femeie care le poate satisface mai mult de o singura fantezie pe seara. Restul, daca sunt inhibate si conservatoare, sa stea acasa.
Si, pe la un 40 asa… barbatilor astora le vine cheful sa procreeze, ca niciunul dintre ei n-ar vrea sa li se stinga nici numele, nici samanta, ei traind sub amprenta unei istorii imediate care le-a confirmat, si nu o data, calitatea lor de masculi deosebiti. Si-atunci cauta in jurul lor o femeie independenta, frumoasa, desteapta, rabdatoare, toleranta si eventual virgina (macar spiritual), de care musai sa se indragosteasca, careia sa-i tranteasca un plod si sa fie si el om la casa lui. Si constata ca toate femeile sunt curve. Pentru ca nici una dintre ele n-a ales sa se incuie in casa si sa-l astepte pe el. Toate s-au adaptat vremurilor. Niste taraturi!

Despre femei, cu proxima ocazie.

Publicitate