Vorbeam azi cu amicul C (v-am spus ca nu am prietene femei?) despre femeile care-si inseala barbatii. Tangential, ca discutia pornise de la altceva. Dar stiti cum e, nu poti incepe o discutie cu ” ce parere ai despre adulter?”…. startezi si tu ca tot omu’ banal si plat cu ” ce mai faci?”. Ca experienta ne-a invatat sa nu fim prea iesiti din turma, ca ne mananca lupii.  Booon… vorbiram, dar pentru ca nu m-am dumirit, iaca scriu despre asta, ca sa ma dumiresc pe parcurs.

Gandindu-ma, acum, la toate motivele care le determina pe femei la aventuri extraconjugale, iar ma apuca mizantropia. Din discutia cu C am retinut doar atat ” ca unele femei inseala DIN DRAGOSTE” 😆 . Rasul imi apartine. Or io am picat acum de pe saturn si nu stiu ce-i aia dragoste pamanteasca, ori ele se mint al dracului de ingrozitor. Dar s-o luam de buna. Dragoste presupune, in mintea mea atipica, asa : sinceritate, deschidere, comunicare, comuniune, chimism, si-atat, deocamdata, ca atat ma intereseaza. Va sa zica, cf cu astea, consoarta iti spune ” dragul meu, mi-am tras-o cu altul, pentru ca te iubesc!”.. si el raspunde ” iubita mea, esti minunata, si eu te iubesc” ?? 😆 Sau CUM?

Sa zicem ca a fost dragoste la prima vedere. ( nu inteleg conceptul, btw, pentru ca eu nu confund dragostea cu indragosteala), dar, sa zicem!!! Amorezatii n-au apucat sa se cunoasca, s-au regulat, le-a placut, el stia si poezii ( ce dragut!!!), s-au casatorit. Dupa „tz” timp ea a constatat ca el sforaie, ca nu-i aduce flori, ca iese mai mult cu prietenii, ca sta prea mult la serviciu, ca nu-i canta-n struna, ca, mai nou, nici n-o mai reguleaza ( o avea pe alta!). Sa zicem ca „tz” inseamna 10 ani si ca au si un copil si ca ea e casnica  ( mai rau de-atat nu se poate), ea se simte neglijata, urata, mai putin femeie, blah, blah, blah… In momentul in care incepe sa iasa ( a se citi reguleze) cu altul, nu numai ca-i pune coarne, dar il considera mare bou. Si, mai devreme sau mai tarziu, boul va zice ” muuuu, ce faci, fa?” si-atunci ea o sa se fastaceasca ca proasta si el o sa se prinda. Ca si boii au o inteligenta a lor. Si ce-a rezolvat? Se futu casnicia, care era oricum fututa demult, doar ca ea n-a avut verticalitatea de-ai spune pe nume. Si de ce sa nu iesi cu capul sus si pe usa din fata? De ce-ar alege o femeie sa paraseasca o relatie pe usa din dos?

Sa zicem ca respectivii au o relatie deschisa. Ca e trend. O relatie deschisa e atunci cand fiecare si-o trage cu fiecare, dar sunt colegi de apartament. Un parteneriat pe motiv de tranzitie. Pot intelege asta, pana la un punct. Si punctul ala e, de obicei, unde unul dintre ei, sau ambii, nu respecta clauzele „contractului”. Si nu le vor respecta, ca daca e greu in business, e cu atat mai greu cand e futing-ul involved. Si-apoi, ca sa pricepi o clauza si s-o respecti, e nevoie de logica. ACELASI TIP de logica. Cu totii stim ca asta nu se poate! Pe barbat si pe femeie ii diferentiaza, in primul rand, logica. Nu sexul, ca e o logica si-n faptul ca el baga si la ea, se intra.

Acu’… io nu stiu altii cum sunt… dar in ceea ce ma priveste, prefer sa nu incurc pe nimeni. Cand m-am maritat, acum muuuulti ani, ma raportam la alte realitati ( la mai nimic). Credeam ca familia este pilonul de baza al societatii, ca daca nu esti „femeie la casa ta” esti curva, ca nu poti avea un copil fara sa ai barbat ( nu ma refer la procesul tehnologic), ca, ma rog, dragostea e atunci cand el te cere si tu spui da. Si-am constatat, in timp, ca e fix pe dos.  Ca poa’ sa te ceara si la Paris pe covor de trandafiri, daca tu nu simti barbatul in el, mai bine faci o laba! Cam asta-i ce cred eu despre adulter. Femeile ar trebui sa se marite doar cu aceia pe care-i pot privi in ochi si simti ca nu-i pot insela. E un feeling pe care mi-e greu sa-l exprim, dar pe care l-am trait. Cand simti BARBATUL prinvind un mascul, nu-ti mai trebe alta. ( nu zic ce, ca si-asa am fost cam vulgara). „Barbatul” e un subiect complex, voi explica in alt post ce inteleg eu prin conceptul asta. Eu stiu clar ca nu ma mai marit daca nu simt asta :”ca nu-l pot insela”. Chiar cu riscul de a trai singura.

 ” Nu ne-om minti noi niciodata, nici altii-a ne minti nu pot”

 

P.S. Chestia asta am gandit-o mai demult si constat ca se potriveste aici : toti barbatii sunt porci ( si ne place aceasta calitate a lor), insa nu toti porcii sunt barbati.