…. Ma rog, bivolului. Ceea ce-mi aminteste de ” pe spinarea unui bivol mare, negru, fioros, se plimba o cotofana, cand in sus si cand in jos”… cred ca aveam 4 ani cand balbaiam fabula asta. 😆 Acu’ as putea fi, cel mult, catelul. Pentru ca gandesc mult. 😆 Si nu va spun ca, dupa respectivul zodiac, la care fara vreun motiv anume, am hotarat sa ma refer, sunt capra. Deci sunt capra, asta-i animalul care „se ascunde in adancul sufletului meu” (macar sunt compatibila cu porcul). 😆 Dar nu v-am spus.

Revenind la bovinele noastre, habar n-aveam ca urmeaza anul bivolului cand scriam eu ca trebuie abordat cu precautie, va sa zica nu-i atat de greu sa fii simtitoriu. Dar ce citesc eu despre preamaretul bou, imi strepezeste pielea pe sira spinarii: un an ideal pentru rutina, pentru pastrarea status-ului anterior intrarii in acest an. Cum pentru rutina? Deja-mi galopeaza pitici pe creier, numai la intrezarirea posibilitatii. Adica… sa nu incep eu nimic, pe care dup-aia sa-l las neterminat? 😆
„Imensa si ascunsa putere a bivolului este favorizanta pentru ordine si disciplina” – nununuNUnu! Pana la ordine si disciplina! Ok… cu disciplina mai e cum mai e, dar ordine? Cum sa mai visez? ce sa mai creez? Ordinea nu permite permutari. Fara ordine, va rog!!!
” Nu este necesar sa apara stari depresive sau de revolta datorita greutatilor mari. Una din calitatile ce se cer este rabdarea.” Ha!!!! 😆
„Orice incercare de nonconformism va fi destul de aspru sanctionata pe moment sau pe viitor deoarece Taurul nu va accepta niciodata atacul asupra ierarhiei si este prea onest pentru a nu riposta.” – de asta-mi era teama, daca-mi sanctioneaza si nonconformismul, traiasca turma!
Spuneti-i cum vreti, boul e tot bou.

Later edit: „Asa e soarta boului, vitel adult, sa stea la poarta noului nitel mai mult”

Publicitate