Din ce in ce mai multi oameni (care-s putini, de fapt, intrucat deschid gura foarte selectiv) imi spun ca nu-s zdravana la cap. Ceea ce, pana la urma, nici nu-i chiar atat de rau, gandesc eu. Dar din nevoia mea de feed-back (niciodata incurajatoare, cf. statisticilor), m-am gandit sa vaz voi ce parere aveti. Va sa zica e un articol icstrim de personal, similar cu spalarea rufelor in public. Cine nu suporta, e un x sus in dreapta.

Asaaaa, deci ziceam ca astia (cunoscutii mei) nu se mai multumesc sa ma scoata din casa, acum vor sa-mi bage si … cum sa zic? 😆 … zic ca un electrician : vor sa ma si cupleze. Nu sa ma marite, ca la gandul asta au renuntat, sa … nici sa mi-o traga, ca nu s-a oferit  niciunul voluntar, personal (de frica >:) ), vor cica sa nu mai fiu atat de… draci! decat sa zic abstinenta, mai bine zic nefututa! 😆

Ideea e ca ma vazura ei asa… fara licar in privire… si cica ala se dobandeste if you get laid. Acuma… treaba se complica din ce in ce mai tare… pentru ca toti astia care-si permit cu mine astfel de sfaturi stiu ca nu-i rost sa ma-nduplece vreunul, si nu pentru ca sunt incapatanata. Adica sunt, dar nu asta e motivul. Si mi-a dat cineva ideea sa descriu ce caut, ca poate gasesc. 😆 (Eu cred sincer ca, daca ma apuc sa descriu, imi scad considerabil sansele sa mai gasesc. 😆 )

Altcineva mi-a spus ca n-am de unde sa stiu ca nu-i, pana nu incerc. Voi ce ziceti? Pot sau nu sa stiu ca nu-i, si fara sa incerc? 😆 Nu pot ei crede, dom’le, ca in ditai lumea asta, nu imi place si mie UNUL. Acum serios, sa nu intelegeti ca nu vreau! Eu chiar vreau sa-mi placa si mie unul. Vreau chiar sa ma indragostesc si sa sufar ca proasta, sa miros perna pe care a dormit  si sa-mi curga 7 randuri de lacrimi, sau doar sa vad un barbat pe strada si sa-mi spun: „mama, ce l-as fute p-asta!”, cum inteleg ca li se intampla altor femei. Mah, dar daca mie nu mi se intampla, ce sa fac?

Oi fi nebuna. Stiu ca sunt!