Si uite-asaaaa… ma uitam eu duminica seara la „Fermier, caut nevasta” 😆 Adica, ramasese pornit televizorul, ca oricum nu-l auzea nimeni, pana intr-un punct cand unul dintre aia de-si cauta nevasta, zice: „nu pot spune ca sunt eu cel mai fidel, si probabil o sa va para incorect, ca eu pot sa insel si ea nu, dar asa e de cand lumea, barbatul mai calca si pe-alaturi”. Hait! zic, ca un prim imbold. Ca-n mod cert asta-i primul gand al femeii care se crede independenta si egala in drepturi: „da’ cine esti tu, ma, sa poti, si ea nu?”
Mah, dara daca stau eu s-o judec si s-o raportez nitel si la crezurile mele, fermierul, in tarania lui, mare adevar a grait. Bag sama ca la sate (ca sa nu zic iar „la tara”) n-a ajuns emanciparea asta a femeii dusa pana la o lipsa de bun simt elementar si natural. Acuma… nu’st ce-or crede ele, dar imi scot palaria cu atat mai mult in fata femeilor care, needucate fiind, inteleg si accepta ce spuse asta: „asa e de cand lumea”.
Am mai zis eu despre fidelitate si iata ca mintile feministelor coroborat cu regulile, nu-i asa, sociale, complica inutil niste lucruri pe cat de firesti pe atat de simple.
Barbatul insemineaza. Pentru cine a uitat asta, exista manuale de anatomie. Masculul dar, se reproduce detasat, fara implicatii si fara modificari hormonale, fara sa faca „dragoste” si fara sa lesine in placerile orgasmului. Asa e de cand lumea.

Publicitate