Cu toate astea, sunt leu. Unul al dracului de autentic.  Care ar sfasia pe oricine pentru puii lui. Caruia ii place luxul si, deopotriva, lauda, care adora sa domine si sa dea directive, care se poate erija oricand in lider, mai mult sau mai putin dorit de ceilalti.

Sunt o fiara orgolioasa si egoista, nu-mi face nicicum rau sangele, ba chiar imi face placere, taxez slabiciunea si prostia, nu am nicio toleranta pentru soarta celorlalte animale care s-au nascut nu sa traiasca, ci sa supravietuiasca. Sunt aroganta si ma cred desteapta, iar cine are impresia ca n-am dreptate, este invitat sa ma supuna unui test, pe orice tema. Imi place dreptatea si corectitudinea, verticalitatea, chiar tirania, atunci cand vine dintr-o inima viteaza, nesubjugata meschinului uman. Stiu sa pierd. Nu-mi pica bine, dar pierd demn si-mi scot palaria in fata adversarilor care m-au infrant. Si afirm despre ei ca-s mai buni decat mine, oricui ma intreaba.

Sunt mandra de ceea ce sunt, nu multumita, si nu m-am oprit, iar cine ma stie, stie si la ce ma refer. In jungla data, sunt prea buna!