Eu iar am probleme cu oamenii. Si cu oamenii si cu mine. Mai ales cu mine. Oricum nu-i mai inteleg demult, oricum pe femei nu le-am inteles niciodata, iar pe barbati i-am inteles doar daca m-am dedicat cauzei. Dar acum devin din ce in ce mai frustrata. Eu nu vreau sa mai ies din casa, si nici sa mai vorbesc la telefon, si nici pe messenger. Nu mai vreau sa am curiozitati ca poate descopar ceva nefumat deja si nici sperante ca lucrurile ar putea sa se schimbe.

Spetza:
Ii spun unei tipe: uda tu florile, te rog. Ea zice: le ud maine. Poimaine o intreb: ai udat florile? Ea zice: le ud maine. Azi o intreb din nou: ai udat florile? Ea zice: CE, au murit florile si nu le-am udat? Poate am avut si alta treaba!

Deci florile n-au murit. Le poate uda si maine. Dar si-a dat singura doua termene pe care eu nu i le-am cerut si pe care tot ea nu le-a respectat. Ma doare-n cot de flori. Ma doare-n cot si de termene. Cred ca scriu de nervi. Pentru ca am incercat sa-i vorbesc despre credibilitate si nu a inteles. Oi fi eu exagerata…

Oricum, de inteles, nici eu nu inteleg…

Publicitate