Identic de pe facebook, poate macar unul reuseste sa nu moara de prost ce-a fost:

Niste oameni gasesc de cuviinta sa se arunce in fata masinilor, sub pretextul ca se afla pe zebra. Asa a facut un alt dobitoc azi, sarind in fata masinii mele, la 3 m distanta, fara sa se uite macar. Mergeam pe banda 1, cu 40/h. Nu stiu prin ce noroc am oprit, eu neavand o masina care sa opreasca in 3m. La scartaitul rotilor s-a panicat si a luat-o la fuga, in ideea ca, daca-l ratez eu, sa-l loveasca ala de pe banda 2. Abia atunci s-a uitat si a realizat ca pe acolo trec masini.

Zilele trecute am vazut o stire despre cum o rostogolea un camion pe o proasta, care taiase trecerea de pietoni in diagonala, ea fiind pe bicicleta. Nici gand sa se asigure. Iar „organele” si „reporterii” spuneau „a lovit-o pe trecerea de pietoni”, „nu mai exista siguranta pentru pietoni”.

Ma! dobitocilor de pietoni! Trecerea nu e un zid care va pune la adapost de masini! Este un loc marcat pe unde aveti dreptul sa treceti, DUPA ce va asigurati ca v-a vazut si cretinul de la volan, in fata caruia urmeaza sa sariti. In ce limba sa va spun eu asta, ca sa pricepeti???

Publicitate