Am invatat cu totii, de mici copii, ca exista doua tipuri de legi, cele universale – de la Dumnezeu, si cele umane – de la „rege”. Ca Dumnezeu vrea ca noi sa fim buni, drepti si onesti, iar societatea ne va sanctiona, prin bratul legii umane, daca noi nu suntem buni, drepti si onesti. Ca vocea Domnului spune sa nu ucizi, iar autoritatea te izoleaza de societate, daca ucizi.

Asa m-au educat pe mine parintii si invatatorii, si asa am stiut eu sa traiesc pana azi, incercand sa nu fac rau, chiar daca nu am putut mereu sa fac bine.

Astazi, tot ce stiam eu despre bine si rau, s-a intors impotriva mea.  Daca VIATA nu este darul cel mai de pret pe care Dumnezeu ni l-a dat, daca SUFLETELE se echivaleaza cu cateva zeci de euro si daca legea promoveaza CRIMA, tot ce am fost eu pana acum este nul, pentru ca valorile mele nu au nicio sustinere reala. Suntem aruncati in haos cu toti cei 2000 de ani de tanjire la civilizatie, cu toate scolile de bune maniere si cu toata stradania noastra pentru propovaduirea bunului simt si a demnitatii.

Daca eu trebuie sa-mi cresc de azi copilul in tara asta, eu nu mai stiu ce sa-l invat. Non-violenta, dragostea, umanitatea, armonia, morala, TOATE sunt de astazi niste termeni abstracti pentru care nu pot fi gasite exemple in viata reala, pentru ca el invata  prin lege sa urasca, sa loveasca, sa schingiuiasca si sa ucida.

Purtatorii de cuvant ai lui Dumnezeu s-au intrupat in niste imbecili darwinisti, care au o pozitie halucinanta vis-a-vis de legea crimei, adoptata azi in parlament: „sunt importanti si cainii, dar mai importanti sunt oamenii”.

„Iubitorii de animale” s-au transformat intr-o secta blamata de „iubitorii de oameni”, care injura si blesteama de azi dimineata, ca niste posedati de toate duhurile, numai de alea bune, nu.

Cineva trebuie sa fie acolo sus, si daca ne iubeste, sa ne opreasca, pe toti!

Binele e mereu discret, nu epateaza, nu impune, nu pedepseste, nu urla. Dar va rog, din toata durerea, tristetea si dezamagirea mea, va implor, spuneti STOP. Ati pornit un tavalug al raului, care creste in fiecare zi, precum un bulgare, si care ne va strivi pana la ultimul. Nu vom muri, va fi mai rau de-atat. Vom invata sa traim ca niste nemernici.