Problema tarii asteia e ca n-are lideri. Lideri din popor, pe care masele sa ii urmeze, care sa aiba idei bune si mana de fier. Barbatii tarii asteia s-au inmuiat intr-o pitiponceala penibila prin care, pe oricine intrebi, s-a contaminat cu falsa modestie a omului care n-are incredere in el si mai bine il lasa pe altul, ca sa nu fie cumva tras la raspundere. Totul se termina cu „dar, vai, nu, poate vrea domnul, sau poate vrea domnul, cine sunt eu sa-mi asum meritele…” BOULE! Asuma-ti-le! Deopotriva cu responsabilitatile, si fa naibii ceva, nu mai trai doar ca sa predai stafeta. Pleostitilor cu putze mici, daca fiecare face ce-l taie capul n-o sa ajungem nicaieri, pentru ca ne indreptam in tot atatea directii cati dobitoci suntem.
D-aia nu iese lumea in strada, de-aia suntem asimilati unor hipsteri care se opun evolutiei, de-aia toata lumea se multumeste sa stea pe facebook si sa dea like. Pentru ca nu au un numitor comun si un catalizator al multimii, pentru ca suntem grupati in bisericute pe care, daca le pui laolalta, se bat intre ele. De prosti, fiindca toti se cred lideri si se cred grozavi pana cand ii pui sa faca o treaba ca lumea.

M-a apucat pentru ca m-am dus azi la un fas de „mars pentru viata”, un cacat penibil care, daca mai stateam, ma facea de rusine. Ca sa pricepeti, toti: pana nu vom avea un lider care sa nu ne faca de rusine, vom pierde vremea indiferent ce incercam.

Publicitate