Le da Dumnezeu copii tuturor prostilor! Ca sa nu zic ca se-mpuiaza mai mult cu cat sunt mai prosti. Prostii de clasa medie, au unul-doi. De bun simt. Si daca tot l-au facut (sanatos, prin voia Domnului) il transforma in handicapat.
Zilele astea, ca tot n-am avut ce face, am studiat comportamente. Si m-am ingrozit. Atat de tare m-am ingrozit, incat sunt aproape speach-less, mai am doar vlaga sa trag maneta aia rosie, poate (poate!) se intampla ceva. Speranta nu trag, nu ma mai astept la nimic bun de la nebunia asta, este clar ca lumea se indreapta spre autodistrugere. Dar vad, ochii mei vad si cand as vrea sa-i pot tine inchisi.
Am vazut atatea atrocitati zilele astea, incat tortura fizica mi se pare hazlie. Chiar curativa. E atata inconstienta si atata prostie in lumea asta… daca as vrea sa dau exemple m-as opri niciodata. Am vazut mame absolut cretine si tati absolut trepanati, in rol de parinti, de educatori, de exemplu.
Sa-mi mai aduc aminte de ai mei? ….
Eu am avut noroc. Nu stiu in ce-a constat norocul asta, dar e clar ca ma urmeaza inca. Nu stiu cat e meritul meu si cat al celor ce mi-au deschis ochii.

Dar acum vad. Si ma ingrozesc.